Syn i Lövsta

Den 19 september kl. 14-16 besöker Mark- och miljödomstolen Lövsta för att titta på området i verkligheten. Räddalövsta har gett förslag på platser som vi vill att domstolen ska se för att förstå hur ett stort kraftvärmeverk skulle påverka området. Föreningen och vår jurist kommer att delta vid synen.

Det är öppet för alla att närvara under synen. Vi vill gärna att så många som möjligt kommer ner till kullarna i Lövsta för att visa Mark och miljödomstolen det stora engagemang som finns i frågan.

Lyckebo trädgårdscafé håller öppet under eftermiddagen. Ta med barnen ner till badet, ta en fika på caféet, en ridtur på kullarna, en tur med båten ut på Lövstafjärden eller en promenad längs strandpromenaden och visa hur mycket området betyder för just dig.

Det är inte tillåtet att argumentera med domstolen under själva synen. Vill någon av er som är sakägare hålla ett anförande under förhandlingen den 19-22 september, kontakta vår jurist Gunilla Högberg Björck.

Välkomna!
Evenemang på Facebook: https://fb.me/e/2Rr5COyW4