Brev skickat till samtliga politiker i kommunfullmäktige. Var med och påverka du med!

2020-09-16 skickade vi ett brev till samtliga politiker i kommunfulmäktige Stockholms Stad där vi frågar vad de tycker om det planerade kraftvärmeverket. Vi bad dem svara senast den 1:a oktober och kommer publicera svaren på denna sida. Fram till idag har vi inte fått ett enda svar.

Vill du också vara med och påverka politikerna? Skriv ett eget mail till de du röstar på och ställ frågor du med. Om du behöver inspiration till vad du kan skriva är det fritt att låna text och bilder från vårt mail samt andra artiklar här på hemsidan. Det viktigaste är att vi ifrågasätter och visar att vi bryr oss inte att det är ett proffsigt formulerat brev.

Här kan du läsa brevet i sin helhet:

Det är kommunfullmäktige som avgör om Lövstaverket ska bli verklighet. Skriv därför till dina politiker i fullmäktige och berätta vad du tycker! Du hittar deras e-postadresser här:

https://evald.stockholm.se/extern/Organ/1046